Testi

ToniKonkurs

Konkursi u mbyll!

Pershendetje te gjithe pjesemarresve te konkursit mbi materialet e kesaj faqeje.

Keni vetem 2 ore kohe ne dispozicion per te plotesuar testin, pra nga ora 20:00 – 22:00. Kemi zgjedhur kete orar, duke qene se shumica e konkurerenteve jane studente dhe duam te shmangim cdo perplasje oraresh me leksionet e vona te darkes. Shpresojme te gjejme mirekutpimin tuaj.

Ky eshte linku ku do te mund te gjeni testin: testi-ringjallja

Pyetjet duhet te jene te lehta per ata qe i kane lexuar dhe i permbahen me kujdes materialeve (artikujve dhe videove qe ndodhen ne kete faqe).

KUJDES! Lexojini pyetjet me kujdes, sepse ato do t’ju ndihmojne mjaft, sidomos ne rastet e pyetjeve me zgjedhje (ka pyetje me nje zgjedhje te vetme, por ka edhe me shume zgjedhje).

Me e mira do te ishte nese perdorni nje flete qe te shenoni pergjigjet, e pastaj t’i hidhni ato tek forma e kerkuar.

Ju urojme pune te mbare!

ToniTesti