ugjettrupi15

Doni të fitoni një Smartphone?

Ndërsa informoheni në lidhje me Jezuin, jetën e tij të jashtëzakonshme dhe shpresën që ofron, mund të edhe të fitoni një Smartphone NOKIA LUMIA 520, THJESHT duke na dhënë mendimin tuaj mbi argumentet e Ringjalljes dhe Materialet e tjera të vendosura në këtë faqe, përmes një testi. Plotësoni formën e mëposhtme dhe do t’ju informojmë për detajet përmes emailit.

Ju lutem plotësoni të gjitha fushat. Afati i fundit për t\’u rregjistruar është 6 Prill 2015.

ArgumentuesiRregjistrohuni për Konkursin